15 vite i ma rtuar me Fatimen/ Elvis Naçi që e duam shumë tregon sek retin e m artesës së suksesshme

15 vite i ma rtuar me Fatimen/ Elvis Naçi që e duam shumë tregon sek retin e m artesës së suksesshme

15 vite i ma rtuar me Fatimen/ Elvis Naçi që e duam shumë tregon sek retin e m artesës së suksesshme

I ftuar në “Dritare me Rudinën” mbrëmjen e djeshme, ishte teologu i njohur Elvis Naçi për të folur mbi faktorët që çojnë në dhun.e në familje.

“Jam prej 15 vitesh me gruan dhe kam një raport të shkëlqyer. I kam thënë gruas sime: “nëse ka kri.sje nuk ia vlen të vazhdohet një m artesë ku h umbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet”. “Ka ose martese të suksessshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti.Një familje e sforcuar është vu ajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse vr.et. Përse lë fëmijët pa prindër”, u shpreh Elvis Naçi.

Leave a Reply