Ѕhkenсëtarët gjejnë kurën mrekulli рër К0VID, e konѕiderojnë si çelѕi рër fundin e рandemiѕë

Një studim ka pohuar se përdorimi global i ivermektinës mund t’i japë fund pandemisë C0VID, pasi ilaçi ul ndjeshëm rre zikun e kontraktimit të së mundjes vde kje prurëse të frymëmarrjes kur përdoret rregullisht. Ivermektina e zakonshme anti-parazitare po reklamohet si një kurë mrekulli për C0VID nga mjekët dhe aktivistët në të gjithë botën. Ky studim u rishikua nga ekspertët mjekësorë që përfshinte tre shkencëtarë të vjetër të qeverisë amerikane dhe është rishikimi më i plotë i të dhënave në dispozicion të marra nga studimet klinike, in vitro, kafshëve dhe botës reale. Është botuar në Revistën Amerikane të Terapeutikës.

Një profilaksi dhe trajtim efektiv për C0VID

Të udhëhequr nga Aleanca e Kujdesit Kritik të Frontit C0VID (FLCCC), një grup ekspertësh mjekësorë dhe shkencorë rishikuan studime të rishikuara nga kolegët, dorëshkrime, meta-analiza të ekspertëve dhe analiza epidemiologjike të rajoneve me përpjekje të shpërndarjes së ivermektinës, të gjitha që tregojnë se ivermektina është një profilaksi dhe trajtim efektiv për C0VID.

Rezultatet bazuar në 27 prova të kontrolluara

Sipas studiuesve, ata bënë punën që autoritetet mjekësore nuk arritën ta bënin. Ata kryen rishikimin më gjithëpërfshirës të të dhënave të disponueshme për ivermektinën dhe aplikuan standardin e artë për të kualifikuar të dhënat e rishikuara përpara se të konkludonin se ivermektina mund t’i japë fund kësaj pandemie. Një fokus i dorëshkrimit ishte në 27 provat e kontrolluara në dispozicion në Janar 2021, 15 prej të cilave ishin prova të kontrolluara rastësisht (RCT).

Shihet ulje e ndjeshme e sëmundshmërisë dhe e vde kshmë risë

Në përputhje me meta-analizat e shumta të ivermectin RCT që nga botimi i paneleve të ekspertëve nga Britania e Madhe, Italia, Spanja dhe Japonia, studiuesit gjetën ulje të madhe, statistikisht të konsiderueshme të vde kshmërisë, kohës së shërimit dhe pastrimit viral në pacientët C0vid të trajtuar me ivermektinë. Ky studim i fundit tregon, edhe një herë, se kur ekzaminohet tërësia e provave, nuk ka dyshim se ivermektina është shumë efektive si një profilaksi dhe trajtim i sigurt për К0VID. /tvklan.al

error: Alert: Content is protected !!