Ѕhembet ura, 15 víktíma dhe ѕhumë tjerē të Iēnduar

Të paktën 15 njerëz kanë vd ek ur dhe shumë të tjerë mbetën të lënduar si pasojë e shem bjes së një ure të metros në qytetin e Meksikos, përderisa treni ishte mbi të.

Vagonët e trenit ranë poshtë, duke go ditur kështu një veturë, transmeton TV21.

Punonjësit e shpë timit dhe zjarrfikësit po vazhdojnë kër kimet për të gje tur të mbij etuar tjerë nga ky ak side nt i së hënës.

Sipas disa burimeve, numri i të vd eku rve mund të shë nojë rritje./21Media

error: Alert: Content is protected !!