Home » LAJM » VIDEO / Kur pritet të përfundojë kjo situatë? Ja si përgjigjet Rama në Open

VIDEO / Kur pritet të përfundojë kjo situatë? Ja si përgjigjet Rama në Open

Sa mund të zgjasë kjo gjendje- e pyeti Eni Vasili.‘Për këtë pyetje duhet të përgjigjet ndonjë politikan që jep fall. Unë nuk parashikoj apo jap fall. Unë dua të them se masat e marra ishin të domosdoshme. Ne jemi vendi i parë në Europë pas Italisë që kemi marrë masat e duhura. Askush nuk e di se kur do të mbarojë kjo punë. Duhet të shtrëngojmë dhëmbët, por kjo është situate. Të veprojmë si një trup i vetëm për tu bërë mburojë e sistemit tonë shëndetësor’- tha Rama.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*