Home » LAJM » VIDEO EXLUZIVE / Habit mjeku shqiptar në Suedi: Me lejen Allahut kam gjetur ilaçin kundër koronavirusit

VIDEO EXLUZIVE / Habit mjeku shqiptar në Suedi: Me lejen Allahut kam gjetur ilaçin kundër koronavirusit

Frika nga koronavirusi është shtuar kudo. Miliona persona janë vetëizoluar në banesat e tyre teksa numri i viktimave i ka kaluar 7 mijë.Për virusin që po alarmon botën ende nuk është gjetur një kurë dhe për vaksinën thuhet se do më shumë se një vit për të dalë.Ndërsa qarkullojnë të tilla lajme, një mjek shqiptar i cili punon në Suedi është shprehur se ka gjetur kurën natyrale për koronavirusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*