Home » LAJM » Këtë video të Ermalit dhe Joelit të gjithë prindërit duhet t’ja tregojnë fëmijëve

Këtë video të Ermalit dhe Joelit të gjithë prindërit duhet t’ja tregojnë fëmijëve

Ermal Mamaqi ka publikuar në profilin e tij të Instagramit një video me të birin, Joelin. Videoja në fjalë është bërë për t’u parë nga gjithë fëmijët dhe tregon si funksionon puna e mikrobeve dhe sapunit.Joeli ka kryer një eksperiment të cilin Ermali e ka filmuar hap pas hapi. Me anë të piperit, ujit dhe sapunit ai ka treguar se si ngjiten mikrobet në duart e njeriut në momentin që del jashtë dhe se si ato largohen kur ne i lajmë duart me sapun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*