Home » LAJM » VIDEO / Milaim Zeka: Albin Kurti duhet menjehere te jape doreheqje , kjo eshte arsyeja..

VIDEO / Milaim Zeka: Albin Kurti duhet menjehere te jape doreheqje , kjo eshte arsyeja..

Ish-deputeti i Kosovës, Milaim Zeka, tha se ka informata të sakta se ka një javë që kur kryeministri Albin Kurti është bindur se kjo Qeveri duhet shkarkuar.“Ka minimum një javë që kur Albin Kurti e ka bindur veten e vet se kjo Qeveri duhet të shk arkohet dhe kjo për arsye të mosfunksionimit të koalicionit me LDK-në, por edhe për shkak të pre sionit të madh ndërkombëtar. Dhe presioni nuk është vvetëm nga SHBA-ja, por edhe nga Berlini dhe Parisi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*