Home » LAJM » VIDEO / Flet pacienti me koronavirus: Tregon se si e kuptoj që u infektua ai dhe familjarët e tij

VIDEO / Flet pacienti me koronavirus: Tregon se si e kuptoj që u infektua ai dhe familjarët e tij

Ai ka theksuar se gjendja e tij dhe familjarit (bashkëshortes) është e mirë. Gjendjen pak më të dobët e ka babi i tyre.

“Baba me thanë e ka gjendjen pak më dobët, por edhe ai është mirë. Nuk kanë lënë me e pa. Unë jam me bashkëshorten me një dhomë dy e jemi mirë. Me familjarë komunikojmë”, tha ai.shtype relamen dhe shiko videon e ketij lajmi JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*