Ndë rroi je të aktori i njohur i serialit ”Jeta e Hidhur” (Foto)

Është ndër aktoret me të pëlqyer në Turqi.Seriali “Jetë e hidhur – Aci Hayat” ka qenë seriali i parë turk i transmetuar në Kosovë, që për një kohë shumë të shkurtër ka bërë për vete publikun kosovar.Personazhe nga më të ndryshmet e ngjarje interesante janë ato që e kanë karakterizuar këtë serial. Aktorët e këtij seriali kanë lënë gjur më, e madje edhe pse u bë kohë nga transmetimi, shumica e aktorëve mbahen mend, qoftë për pozitiv itetin apo nega tivitetin që kanë bartur në këto role shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon