Mozzik na befasoj kete diele, bashkohen prap Mozzik dhe Loredana ja dhe (Video)

Duket se Mozzik dhe Loredana, janë pajtuar.Ish-çifti i njohur i showbiz-it shqiptar, Mozzik dhe Loredana ka disa javë që kanë ndarë rrugët. Derisa të dy kanë pranuar ndarjen nga njëri-tjetri, sot vëmendje ka marrë Loredana me një postim të saj.Ajo ka postuar një foto ku shihet një varëse me shkronjën M, një kryq në mes dhe pastaj shkronja H shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon