“Feridja” tregon tru pin e saj si “pe shk” por ka dicka qe nuk shk on (Video)

Feridja, gjatë do të mbetet në memorien e shqiptarëve.Aktorja sh faq li njat atrak tive në bikini Aktorja e njohur turke, Seyma Korkmaz, e cila i dha jetë rolit të “Ferides” në serialin shumë të shikuar “Më fal”, është pjesë e pandashme e mediave roz e në Turqi.Seyma është shumë aktive në rrjetet sociale, përmes të cilave i mbanë të informuar fan sat për më të rejat e saj por ka dicka qe nuk shk on shtype rekl,amen dhe shiko vi,deon