Edhe showmeni Besim Dina i jep fund beqarisë, kjo është e da shura e tij (Foto)

Prezantuesi i njohur kosovar shumë shpesh ka deklaruar se është ‘beqar’.Por,  mëson se Besim Dina është në një lidhje da shurie.Madje iu sjellim edhe pamje e video ku shihet prezantuesi në shoqërinë e së dashurës se tij.Çifti janë parë në një prej stacioneve të trenit në Vienë të Austrisë shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon