Dikur edhe sot, ndryshimi drastik në pamjen e Atifete Jahjagës

Atifetja ka ndryshuar shumëIsh-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga edhe pas përfundimit të mandatit vazhdon të jetë aktive dhe mjaft prezente si në takime të rëndësishme brenda dhe jashtë vendit.Me kalimin e viteve ndryshimet e Atifetës vërehen dukshëm si në fytyrë ashtu edhe në trupin e saj.Me këto ndryshime ajo vështirë se njihet shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon